Voor elke toepassing de juiste schuurband 

2023-10-24
Jan

Bij Abrado bieden we honderden schuurbanden voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een kleine vijlband voor handmachines nodig hebt of een extreem slijtvaste brede band voor industrieel gebruik, elke schuurband ondergaat strikte kwaliteitscontroles om uitstekende prestaties te garanderen bij zowel nat- als droogslijpen. We hechten veel waarde aan kwaliteit en een efficiënt gebruik van grondstoffen in de productie van schuurbanden. Mede daarom is Abrado officieel Klingspor dealer en verkoopt het complete assortiment aan schuurmaterialen van klingspor. 

Hoogwaardige Schuurmiddelen voor Diverse Materialen

Klingspor's assortiment omvat schuurbanden voor metaal, hout, op hout gebaseerde materialen, kunststof, roestvrij staal, glas, verf, lak, plamuur, aluminium, leer, titanium en minerale materialen. Onze schuurbanden zijn ontworpen voor specifieke toepassingen. Schuurpapier op rol met scherphoekige korrels, zoals siliciumcarbide, zijn bijzonder geschikt voor harde oppervlakken, terwijl open bestrooide schuurmiddelen ideaal zijn voor houtbewerking.

Perfecte Schuurresultaten bij Nat en Droog Slijpen

Bij Abrado bieden we niet alleen nauwkeurige en zuivere resultaten bij droogslijpen, maar ook bij nat slijpen. Het toevoegen van water, olie of emulsies tijdens het slijpen koelt het materiaal en voorkomt verkleuring door hitte. Nat slijpen verlengt ook de levensduur van het schuurmiddel en ontziet het gereedschap. Onze schuurbanden zijn beschikbaar in waterbestendige uitvoeringen voor degenen die nat slijpen verkiezen.
 

Een Breed Assortiment van Schuurbanden

Abrado biedt een breed scala aan schuurbanden, waaronder lange banden, korte banden, vijlbanden, brede banden en hulzen. Deze zijn geschikt voor diverse machines, zoals industriële schuurmachines, handschuurmachines, bandschuurmachines, kantenschuurmachines en profielschuurmachines. Ons assortiment omvat ook een verscheidenheid aan korrelgroottes voor kalibreren, maximale materiaalafname en ultrafijn schuren voor polijsten.  

Schuurbanden op maat

Staat de gewenste afmeting er niet tussen? Abrado is een official klingsporshop en levert ook schuurbanden op maat.

1. Kies de gewenste toepassing
2. Kies de gewenste korrel
3. Geef je afmetingen in en het gewenste aantal

Binnen 3 werkdagen ontvang je een offerte voor maatwerk schuurbanden. 
 

Duurzame Bandverbindingen voor Nauwkeurigheid

Schuurbanden zijn essentieel in slijp- en polijstwerkzaamheden. Klingspor biedt verschillende duurzame bandverbindingen, zodat de schuurband soepel en stabiel blijft lopen. Elke verbinding is ontworpen om ervoor te zorgen dat de schuurband optimaal presteert.