Tel: 0599-662812

Dikwijls genoemd in Nederland loghouse of finse woning, een houten huis is het ideale concept voor iedereen die een duurzame, energiebesparende en sfeervole woning wil hebben.

Dikwijls genoemd in Nederland loghouse of finse woning, een houten huis is het ideale concept voor iedereen die een duurzame, energiebesparende en sfeervole woning wil hebben.

De uitstekende eigenschappen van hout gekombineerd met alle extra hoge thermische en akoestische isolatie en andere bijbehorende actuele bouwmaterialen leveren voor generaties lang, volwaardige woningen, met lage energiekosten en een gezond leefklimaat.

Dit hele proces gebeurt onder extreme aandacht van gespecialiseerde houtbouwkundigen en de strenge normen van het bouwbesluit.

Het toepassen van hoogwaardige en solide bouwmaterialen, volgens Nederlandse kwaliteitsnormen, de moderne technologie welke ATP-houtbouw gebruikt geven U de garantie voor duurzaamheid en kwaliteit.

Wij gebruiken gelamineerd hout, de geavanceerde methode van houtbewerking.

Samen met ATP kunt U uw eigen droomhuis bouwen in houtstapelbouw, houtskeletbouw of Canadian logbouw, functioneel en fraai vormgegeven.

Wij nemen met aandacht kennis van al uw persoonlijke wensen en eisen op gebied van financiën, bouwmethode, afwerkings- en leverings mogelijkheden.

Met deskundigheid op het gebied van houtbouw brengen wij U droom tot werkelijkheid.

Onze houten huizen staan voor komfortabel en sfeervol woongenot, uniek in ontwerp en details.

Wij bieden u veel opties in afwerking en in uitvoering: de buitenmuren van rechte of afgeronde logs, houtskeletbouw met schijnlogs of gepleisterd, binnenwanden van hout of stuukwerk, al dan niet met houten accenten, dakspanten wel of niet in het zicht, kolommen, gevelopeningen enz. De mogelijkheden zijn enorm.

Of u kiest voor een bouwpakket of sleutelklaar, ATP-houtbouw zorgt voor de gehele ondersteuning vóór, tijdens de bouw en natuurlijk ook daarna.